New product

Penis vergroten pakket 40+

Vandaag besteld, morgen discreet in huis

299,00 €

Wij garanderen u minimaal 20 tot 40% groei van de penis. Bent u boven de 40? Kies dan dit pakket. We passen toe: SizeDoctor (249,-) en XXL for men (15.95) voor jelqing, een penispomp (19,95) en ter stimulatie 2 soorten pillen. Power XXL (39.95) en testobooster PGrow (39.95) ter stimulatie van testosteron en de bloeddoorstroming van de penis. Kostprijs €365,- nu €299,- is 66,- euro voordeel! 

SizeDoctor combineert Vacuum en tractie tot één apparaat.

Na 5 jaar onderzoek is het gelukt om een apparaat te ontwikkelen die de twee succesformules in penisvergroting (tractie en vacuüm) combineert. SizeDoctor maakt gebruik van vacuüm en gebruikt tractie voor verlenging. Dit heeft twee grote voordelen:

 1. Met Vacuum zuigt u uw penis op een uiterst comfortabele manier vast.

 2. Met Vacuum stimuleert u de groei van uw eikel.

Tractie zorgt voor celdeling en groei

Als een weefsel gedurende langere tijd aan spanning onderhevig is dan treed er celdeling op. Mensen die te dik zijn geweest weten hier alles van, hun huid is meegegroeid en bij sterk afvallen is de huid te groot en hangt er met grote flappen bij. Bepaalde stammen vinden lange nekken mooi, daarom plaatsen ze ringen om de nek zodat die wordt uitgerekt, de nek blijft op spanning doordat er elke keer een ring wordt bijgeplaatst. Voor de penis geldt hetzelfde principe dat al erg lang wordt toegepast. U zult merken dat uw penis niet alleen langer wordt, hij wordt ook dikker, het ultieme bewijs dat er sprake is van celdeling en niet alleen oprekken. Celdeling gaat immers in alle richtingen.

Vacuum zorgt voor een grotere eikel

Mannen die wel eens een vacuumpomp hebben gebruikt die weten dat de pomp hun penis alleen tijdelijk dikker maakt. Het enige wat dikker blijft is de eikel. De penis is na een dag gewoon weer zoals die was, de eikel blijft groter. Dit is een prettig bijeffect van de SizeDoctor. De belangrijkste reden om vacuum te gebruiken is comfort. Een mooie bijkomstigheid is het blijvend vergroten van de eikel.

XXL Cream voor Jelqing

Van Jelqing wordt gezegd dat het positief werkt op de Corpora Cavernosa, de gladde spieren en de aders van de penis en dat het de penis langer en dikker maakt.

Power XXL is in Nederland gemaakt onder de hoogste kwaliteitseisen en bevat 100 pillen (!) voor de stimulering van penisgroei. in Power XXL zitten hoogwaardige kwaliteit extracten, in hoge concentraties zodat u voldoende werkzame bestanddelen binnenkrijgt. Uw penis wordt gestimuleerd en u krijgt sneller resultaat. Onze bestseller! Voor kuur van 33 tot 50 dagen.

PGrow® is onze populaire Testosteron booster, Pgrow stimuleert de aanmaak van Sperma, stimuleert het zenuwstelsel, stimuleert de Erectie, stimuleert de penisgroei en de seksuele prestaties. Veel herbestellingen bij mannen boven de 30! Onze klanten waarderen dit product. Inhoud: 1 pot met 100 pillen, voldoende voor een kuur van 21 tot 31 dagen (4 tot 6 pillen per dag). Prijs elders: 44.95 ! Wegens succes 3 potten bestellen (voor een intensieve kuur van 2 maanden) voor slechts 29.95 euro per pot!

De Bang Bang Black penispomp is een eenvoudige pomp. De kwaliteit en materialen zijn gewoon goed. Wij hebben hem getest en hij krijgt met een 7 een dikke voldoende. De invoerdiepte is 20 cm. En de doorsnede 5.7 cm. De manchet opening is 2.5 cm. Voor wie een eenvoudige, voordelige en niet te lompe penispomp wil. Heeft u een grotere en dikkere penis dan gemiddeld? Dan is de Dusky Power Pump zeer geschikt.

Samen gecombineerd, hebben deze ingrediënten een positief effectief op de penis.

 

Veelgestelde vragen

 1. Kan je hem onder je kleren dragen? Ja, als je een losse broek en bijvoorbeeld een trui aantrekt dan is niet te zien dat je de SizeDoctor draagt.
 2. Is het veilig? Ja, mist je je houdt aan de gebruiksaanwijzing is SizeDoctor net als elke andere penisextender volledig veilig.
 3. Werken jullie discreet? Ja, wij versturen pakketjes in een blanco doos zonder omschrijving. Ook op uw bankafschrift is niets te zien.
 4. Ik ben (on-)besneden, kan ik SizeDoctor gebruiken? Ja zowel besneden als onbesneden is de SizeDoctor zeer geschikt.
 5. Mijn penis is in erectie kleiner dan 10cm, kan ik SIzeDoctor gebruiken? Nee helaas, uw penis moet in erectie minimaal 10 cm zijn om SizeDoctor te gebruiken, neem contact met ons op voor advies.
 6. Hoeveel kan mijn penis groeien? SizeDoctor garandeert minimaal 20% penisvergroting, maar hoe langer u SizeDoctor gebruikt hoe groter uw penis wordt.

 

2 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s).

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

 • Penisvergroting door tractie

  In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer