New product

Vicaps plus

Vandaag besteld, binnen 3 dagen in huis

55,95 €

Libidoverhogende pil met goede ervaringen. Goed voor penisvergroting. Bevat o.a. Tribulus en Damiana, die door hun libido stijgende werking al duizenden jaren worden gebruikt.

PIPERINE

Amerikaanse medische studies hebben aangetoond dat Piperine de absorptie van voedingsstoffen op een veilige manier verhoogd.

Wetenschappelijke studies met Piperine hebben aangetoond dat Piperine de absorptie van het co-enzym Q10 verhoogd met ongeveer 30%. Piperine heeft zijn effectiviteit aangetoond. Ook zijn er in de V.S. verscheidende Octrooien aan toegeschreven waaronder (# 5.536.506, # 5.744.161 en # 5.972.382).

Naast Piperine, bevat ViCaps Plus de volgende andere ingrediënten:

DAMIANA (TURNERA APHRODISIACA)

De Maya Indianen, gebruikten oorspronkelijk al de Damiana als afrodisiac en in de loop der tijd is bewezen dat het middel gebruikt kan worden om het seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren, evenals erectiestoornissen te verhelpen en orgasmen te vergroten. Hoewel er geen klinische studies op mensen zijn uitgevoerd is wel gebleken dat studies op muizen hebben uitgewezen dat de seksuele activiteit toenam.

TRIBULUS TERRESTRIS (Ook bekend als Puncture Vine)

Tribulus Terrestris is duizenden jaren in Europa gebruikt als methode om het libido te verhogen en seksuele dysfunctie te genezen. In z'n lange historische zijn er geen bijwerkingen genoteerd. Klinische studies in Bulgarije in de jaren 80 hebben aangetoond erectiestoornissen tegen te gaan. Het verhoogt de Luteïneserend hormoon (LH) levels en daarmee het testosteron en word geaccepteerd in de hele medische wetenschap.

Atleten gebruiken het standaard vanwege z'n vermogen om kracht en uithoudingsvermogen te bevorderen.

GINKGO BILOBA BLAD. (GINKGOACEAE)

Van Ginkgo Biloba is wetenschappelijk aangetoond dat het de mentale alertheid verhoogd, ook de vitaliteit wordt verbeterd, alsmede de algehele gezondheid van lichaam en bloedvaten.

Het verbeteren van de bloedvaten heeft een positieve invloed op de bloeddoorstroming in de penis en daarmee op de grootte van de penis.

Net zoals Cuscuta, verhoogd Gingko Biloba de vasculaire bloedstroom wat resulteert in een verbetering van het krijgen van een erectie. Klinische tests hebben voorgesteld dat Ginkgo Biloba spierontspanning in de corpuscavernosum bevordert. Meer dan 300 studies zijn uitgevoerd in afgelopen 30 jaar, en hebben klinisch bewijs geleverd dat Gingko Biloba vele problemen in het lichaam voorkomt. Meer power in de erectie en een verbetering in het seksueel functioneren zijn slechts enkele voordelen. Een onlangs wetenschappelijke uitgevoerde studie, toonde aan dat 78% van de mannen met impotentieproblemen een significante verbetering ervaarden - zonder bijwerkingen.

SIBERISCHE RODE GINSENG (PANAX GINSENG)

Ginseng wordt traditioneel gebruikt om algemene zwakte te bestrijden en extra energie te geven. Het is ook beroemd om afrodisiaca kwaliteiten.

De Afdeling van Urologie, Universiteit Ulsan college van Geneeskunde en Asan Medisch Centrum, Seoel, Korea, probeerde middels een dubbelblinde studie de „doeltreffendheid van Siberische rode ginseng voor erectiestoornissen" te bestuderen en. Zij concludeerde dat de Siberische rode ginseng een doeltreffende behandeling voor mannelijke erectiestoornissen is.

Een sleutel ingrediënt van Ginseng is ginsenoside wat de bloedstroom in de penis verbeterd. Tevens een positieve invloed op de sperma aanmaak. Russische wetenschappers, hebben gerapporteerd dat Ginseng zowel mentaal als psychisch stimuleert en atletische prestaties bevorderd. Ook toonde men aan dat het positief effect heeft op de geslachtsdelen.

Ginseng normaliseert de bloeddruk en rivaliseert het lichaam.

SAW PALMETTO BES (FRUCTUS SERENOAE)

Deze bes staat bekend als afrodisiac. De medische krant JAMA, heeft resultaten gepubliceerd over het succes van de bessen en het behandelen van mensen met symptomen van goedaardige prostaat- hyperplasie (BHP). Het bessen extract helpt te voorkomen dat testosteron verandert in dihydrotestosteron (DHT), het hormoon waarvan word gedacht de oorzaak te zijn de prostaatcellen te vermenigvuldigen en daardoor de prostaat te vergroten.

De effecten van de bes zijn een resultaat van meerdere invloeden. Een van de invloeden is dat het gladde spierweefsel in de penis (ja in de penis zit spierweefsel!) ontspant waardoor de bloedtoevoer toeneemt. De bes remt ook de activiteit van de androgene en oestrogenen receptoren en heeft een positief effect op de balans van de hormonen. Vanwege deze effecten kan de bes bijdragen aan de ondersteuning van de schildklier. Momenteel word de bes uitgebreid gebruikt in Duitsland, Canada, Engeland en Amerika voor zijn voedingsvoordelen aan de prostaat en urinewegen.

Vandaag de dag word het supplement het meeste gebruikt voor reducering van de vergrote prostaat, problemen aan de urinewegen en om het lichaam te versterken.

HAWTHORN BES (FRUCTUS CRATAEGI)

De Haagdoornbes zit vol met bioflavonoids – wat de aders uitzet en ontspant. De bloedtoevoer en de zuurstofopname worden verhoogd met deze krachtige antioxidant. Dit vermindert de hoeveelheid werk die het lichaam moet uitvoeren om het bloed te laten circuleren, hierdoor word de bloeddruk en de druk op de hartspier verminderd. De bioflavonoid, dit is een substantie wat gevonden word in de Haagdoorn verbetert de wanden van de bloedvaten en bevordert de bloedcirculatie in het lichaam. Andere elementen van Haagdoorn hebben aangetoond de hoeveelheid plaque in de slagaders te verminderen en het cholesterolniveau te verlagen.

De Duitse apothekers en de overheid hebben de Haagdoornplant officieel goedgekeurd nadat is aangetoond dat het volledig vrij is van bijwerkingen. Verdere Europese studies over de effecten en voordelen van Haagdoorn hebben aangetoond dat de Haagdoorn de bloedstroom naar de hersenen en het hart bevordert, en een extra bescherming kan bieden tegen een onregelmatige hartslag en kan helpen met een lichte vermindering van de bloeddruk.

Samen gecombineerd, hebben deze ingrediënten een positief effectief op de penis.

 

13 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s).

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer