GRATIS VERZENDING via PostNL | voor 17 uur besteld, morgen DISCREET bezorgd

Lees hier meer over penisvergroting.

Contact

Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon:

  • Voor al uw vragen: service@penisvergroting.nl of via het contactformulier. We antwoorden dezelfde dag.
  • Wij gaan zeer discreet met uw vragen en gegevens om en antwoorden nog dezelfde dag.
  • Telefonisch zijn wij ma-vrij bereikbaar tussen 19:00 en 22:00 en weekends tussen 12:00 en 17:00 op nummer 06-48836045 /  watsapp 0648836045

Over Penisvergroting.nl

priaposPenisvergroting.nl is onderdeel van Priapos en is gebouwd op jarenlange ervaring. Wilt u uw penis vergroten of heeft u vragen over het vergroten van uw penis? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon (ook watsapp) of via mail service@penisvergroting.nl of het contactformulier (ook voor terugbelverzoek).

 

Priapos is de god die bekend staat om zijn enorme penis, afgebeeld op schilderingen uit de oudheid.

Bezoek / afhalen en retouren alleen op afspraak

bedrijfsgeg.jpg

Zeer discreet

We gaan zeer discreet om met uw gegevens. We begrijpen dat u niet per se te koop wil lopen met het vergroten van uw penis en uw bestelling liever voor uzelf wilt houden. We garanderen u dat dit ook zo is, zowel op uw afschriften als op de verpakking, die zijn op geen enkele manier naar deze website herleidbaar. Op uw afschrift verschijnt enkel 'Sisow payments".

Discreet verzenden of afhalen bij ons of bij een postkantoor naar keuze.

Uw bestelling afhalen kan vanzelfsprekend ook in overleg. Wij kunnen uw bestelling ook discreet versturen naar een afhaalpunt.

Prijzen 

Onze prijzen worden altijd inclusief BTW vermeldt.  Onze prijzen staan duidelijk bij alle producten vermeldt. Geen verassingen achteraf.

 Verzendkosten

Alle producten worden gratis verzonden naar postadressen binnen Nederland. Naar Belgie worden de producten gratis verzonden vanaf 25 euro. Daaronder brengen we een kleine bijdrage in rekening van slechts 2.95 euro (werkelijke kosten zijn 10 euro hoger).

Levertijden

Vandaag besteld is morgen bezorgd. Binnen Nederland door PostNL, binnen Belgie door BPost (ook voor Belgie is vandaag besteld, morgen geleverd).

Betalingsmogelijkheden

Wie bieden een breed pakket aan betalingsmogelijkheden:

  1. Ideal( betalen via uw eigen bank)
  2. Paypal
  3. Mistercash
  4. Sofortbanking
  5. Overboeking
  6. Contant, via Rembours, betalen aan de postbode.
Recht van retour

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de verzendkosten en de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, ongebruikt en ongeopend, aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@penisvergroting.nl
Producten die zijn gebruikt zijn wegens hygiëne uitgesloten van het herroepingsrecht.

Penisvergroting.nl voor het vergroten van uw penis.