Technieken van penisvergroting

Penisvergroting is mogelijk. Er zijn diverse technieken waarmee je je penis met enkele cm kan vergroten. Bekend is Jelqing, een techniek die bij diverse volken in Noord-Afrika al eeuwen toegepast schijnt te worden en de laatste decennia enorm in populariteit toeneemt. Niet alleen omdat het je penis langer maakt, maar ook omdat het je penis dikker maakt en steviger maakt. Penisvergroting hoeft dus niets te kosten. Lees hier meer over penisvergroting door jelqing.

Jelqing, stretchen en pompen voor 30% groei minimaal

Als je serieus werk wil maken van penisvergroting dan moet je niet alleen jelqen maar ook stretchen en eventueel pompen. Met jelqen win je enkele centimeters, maar het gaat heel langzaam, met pompen win je 1 cm (vooral je eikel wordt groter) met stretchen win je al gauw 3 cm. Bij elkaar opgeteld win je - als je het goed aanpakt - 30% (als je wil weten hoe groot je penis wordt dan vermenigvuldig je je huidige penislengte met 1.3. Bijvoorbeeld 16cm wordt 16*1.3 = 20.8 Lees hier meer over penisvergroting door stretchen, jelqen en pompen.

Verloop van penisvergroting verschilt van man tot man

Het verloop van penisvergroting is bij elke man anders. Bij sommigen gaat het heel erg snel. Sommige jongens hebben er in 1 maand 2 cm bij. Andere hebben minder geluk met penisvergroting, bij hun blijft het beperkt tot 1 cm de eerste maand en ze moeten er meer moeite voor doen. Hoe komt dat? Dat komt omdat elke penis anders is. Lees hier meer over resultaten van penisvergroting.

Penisvergroting door combinatie van jelgen, stretchen en pompen

Zoals gezegd zijn er drie methoden voor penisvergroting. Penisvergroten door tractie, ook wel Stretchen genoemd, is het meest succesvol, en kan zonder de andere worden uitgevoerd. Maar gecombineerd met jelqing is het nog succesvoller. Pompen zal vooral de eikel vergroten. Je wint er maximaal 1 cm mee in lengte, en je penis wordt dikker als je het elke dag een penispomp gebruikt. Er zijn veel mannen die hun penis zo dik mogelijk willen krijgen door dagelijks te pompen, er zijn penispump communities. Jelqing is op zichzelf ook een succesvolle methode voor penisvergroting, alleen gaat het tergend langzaam, je moet er geduld voor hebben en er ook dagelijks mee bezig zijn.

Wanneer u een penisvergroter op basis van tractie gebruikt, heeft u zeker resultaat. De vergrotingsmethode die bekend staat als "tractie" levert vergroting in lengte en omvang, hier is inmiddels veel wetenschappelijk bewijs voor .

Resultaat door inspanning

Als je serieus werk wil maken van penisvergroting dan moet je niet alleen jelqen maar ook stretchen en eventueel pompen. Met jelqen win je enkele centimeters, maar het gaat heel langzaam, met pompen win je 1 cm (vooral je eikel wordt groter) met stretchen win je al gauw 3 cm. Bij elkaar opgeteld win je - als je het goed aanpakt - 30% (als je wil weten hoe groot je penis wordt dan vermenigvuldig je je huidige penislengte met 1.3. Bijvoorbeeld 16cm wordt 16*1.3 = 20.8

Helaas zijn de meeste mannen niet zo happig op het maken van voor/na foto's van hun penis. Daarvoor is het te intiem. Toch zijn er wel voor/na foto's gemaakt. Check bijvoorbeeld deze en klik verder naar voor/na foto's. Weet jij er meer of heb je er van jezelf (anoniem en discreet)? Mail ons!