ME

New product

5 Items

Male Edge

169,00 €

Male Edge is marktleider in penisvergrotingsapparaten. Sinds 1995 zijn er wereldwijd meer dan 350.000 apparaten verkocht. Male Edge heeft een garantieprogramma waarbij u het aankoopbedrag 2x terugkrijgt bij onvoldoende resultaat. Door tractie wordt de penis langer en dikker. Al vele jaren lang wordt deze methode ook door artsen en chirurgen gebruikt. Gemiddeld neemt de penis van Male Edge gebruikers in lengte toe met 28% en 19% in omtrek.

Elke groei die u bereikt met de Male Edge penisvergroter is permanent.

Klinische studies hebben bewezen dat alle mannen die De Male Edge penis vergroter hebben gebruikt volgens onze eenvoudige gebruiksaanwijzing een langere en dikkere penis hebben gekregen. De toename in lengte ligt daarbij tussen 1,5 cm en 5 cm na slechts vier maanden. In sommige gevallen is de penis zelfs met 40% vergroot.

Door het siliconen bandje wat je voor je eikel vast moet trekken is het in het begin een pijnlijke ervaring om dit apparaat te dragen. Door de bredere band is het minder pijnlijk als de Andro extender. Na enkele weken is het niet meer pijnlijk om de Male Edge te dragen. Toch adviseren wij u iets meer geld uit te geven en te gaan voor het beste wat er momenteel op het gebied van penisvergroting is te verkrijgen: de SizeDoctor. Door gebruik te maken van vacuum hoeft u uw penis niet vast te gespen, wat het gebruik comfortabeler maakt. Bijkomend voordeel is de vergroting van de eikel.

Sterkere erecties

Veel gebruikers ondervinden dat hun erecties aanzienlijk sterker zijn geworden na het gebruik van de Edge Man penisvergroter, dat is te wijten aan de verhoogde celactiviteit en de betere doorbloeding. De Man Edge penis vergroter resulteert niet in zwakkere erecties. De Male Edge penisvergroter is het nummer een penisvergotingsproduct op de markt.

Een remedie voor de ziekte van Peyronie

Onze penisvergroter is ook ideaal voor mannen die last hebben van een peniskromming (ook wel bekend als Peyronie). Studies tonen aan dat de Male Edge penisvergroter dit probleem met 100% succes corrigeert. De kromming neemt daarbij af met 50% tot 90%. Dus als u uw penis wilt rechtzetten - en daarbij wat extra centimeters - dan is de Male Edge penisvergroter voor u het meest geschikt.

Male Edge heeft zoveel vertrouwen in de effectiviteit van de Male Edge penisvergroter dat ze u het bedrag dubbel terugbetalen als u niet de beloofde resultaten bereikt.

Om voor deze garantie in aanmerking te komen, zal u gevraagd worden om uw vooruitgang eens per week online bij te houden. U zult ook foto's van uw penis moeten nemen voor en na het programma, daarbij moet u de Male Edge penisvergroter in beide van deze foto's dragen met een liniaal naast uw penis.

Male Edge is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in penisvergroting. Tot nog toe heeft geen enkele klant deze garantie geclaimd. Dat komt omdat het penisvergrotingsapparaat uitvoerig is getest en gegarandeerd werkt, zoals tienduizenden klanten voor u hebben ontdekt.

28 andere producten in dezelfde categorie:

Related products

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer