New product

7 Items

Groeipakket maximaal

Vandaag besteld is morgen verzonden.

299,00 €

410,00 € incl. btw

-111,00 €

Wij zijn gek! 111 euro korting! Slechts 50 pakketten! De eerste dagen al 40 stuks verkocht! Nog 10 op voorraad.

De inhoud van dit pakket met 5 (!) producten:

  1. SizeDoctor 249 euro
  2. Electrische krachtige penispomp 79 euro
  3. MaxSize pillen (100 stuks) 39,95 euro
  4. Testos pillen (100 stuks) 39,95 euro
  5. Een top Jelqing creme 15 euro

 

Wij helpen jou met het vergroten van je penis. Daarvoor gebruiken we alle succesvolle manieren. De basis is de extender! Die heb je altijd nodig, beter de beste (maar ook de duurste) de goede echte reviews bewijzen dat hij zijn geld meer dan waard is, wij garanderen minimaal 20% (vaak rond de 3 tot 5 cm) extra.(Lees hier echte reviews van www.lpsg.org op de thread 'is penis enlargement real?' lpsg.org staat voor Large Penis support Group, een weblog geweid aan grote penissen)

Nu 111 euro korting op ons penisvergrotingspakket. Hierin zit álles wat je nodig hebt.

De gemiddelde lengte van een stijve penis is 15 cm. Die van u is waarschijnlijk ook zoiets, en dat is prima, maar als u wil dan kán hij groter, en véél groter. 18 cm haalt u al binnen enkele maanden als u de extender (249,- euro), de penispomp (79 euro), jelqing (15 euro) oefeningen, en ter stimulatie pillen (80 euro) gebruikt.Er zijn mannen die hem van 15 naar 21cm hebben gebracht (zie voor/na foto's. via deze link) Dat komt aardig in de buurt van de ideale penis!

Bewijs penisvergroting

Penisvergroting met een extender is een bewezen techniek

In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van Penisvergroting.nl zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Daarom geven wij als enige een keiharde garantie op penisvergroting als u de beste extender ter wereld, de échte Sizedoctor (pas op voor gammele niet werkende namaak!), bij ons koopt (2 jaar garantie).

Ook vrouwen vinden groter aantrekkelijker

In een enquête van Durex condooms geven vrouwen aan dat de ideale penis minimaal 18 cm groot is, en hoe groter hoe beter. Bronnen staat onderaan deze pagina met links naar de externe websites van Durex en het bekende tijdschrift Cosmopolitan.

Hoe werkt Penisvergroting eigenlijk?

Stel, je pompt alleen je binnenband op, dan kan je blijven pompen en wordt het een ballon, hij blijft zacht. Daarom is een buitenband nodig die steveigheid geeft. De penis heeft ook zo'n buitenband, die heet de Tunica. Deze 'buitenband' beperkt de lengte en de omtrek van de penis. Om je penis te vergroten MOET je dus die Tunica vergroten. Dat kan met een extender. Tegelijkertijd met het verlengen van de Tunica treed er celdeling op in de penis doordat er aan de cellen wordt getrokken (lees verder hoe dit werkt). Door de celdeling wordt de penis ook dikker en niet alleen langer. De lengtetoename van de stijve penis is gelijk aan de lengtetoename slap. 

anatomie penis

U heeft ze vast al eens gezien, jongens met enorme oorlellen, Nek lip vergroting door tractiehet gevolg van Cytokinese, celdeling als gevolg van druk. Hetzelfde geldt voor Mrs. Longneck die door haar nekweefsel op spanning te zetten met ringen haar hele nek kan verlengen, en de schoteltjes mensen die hun lippen vergroten door druk op het lippenweefsel te zetten met schoteltjes.Net zoals lippen en oorlellen kan ook de penis worden vergroot door Cytokinese. Het voordeel is dat uw penis zowel langer als dikker wordt. Het doet geen pijn en er is geen herstelperiode, u kunt gewoon sex blijven hebben. Uw erecties blijven zo hard als ze waren of worden zelfs harder. Resultaten zijn permanent! En de methode is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door artsen wereldwijd. En in Duitsland wordt het soms zelfs vergoed door de zorgverzekeraar. Een dikkere en grotere penis zal uw partner plezieren, en uzelf ook.

Sizedoctor penisvergroting

Penisvergroting door de eeuwen heen, in o.a. Indonesie, Afrika en India
Stammen in o.a. Indonesie, India en Afrika hebben een voorliefde voor een enorme penis. Een grote penis betekent macht en kracht. Ook zij maken daarbij gebruiken van Cytokinese door gebruik te maken van bamboe (Indonesie) en gewichten (Afrika, India e.a.)

In onderstaande TV5 docu zie je een man uit Indonesie die zijn penis vergroot door hem in een Bamboe buis op spanning te zetten en houden. Een voorloper van de moderne Penis  Extenders. Deze man heeft zijn penis tot een enorm formaat weten te vergroten, een grotePenisvergroting indonesie penis staat ook in zijn stam voor macht.

Het enige verschil met ons is dat wij het buiten de kleed en  slaapkamer niet tonen.

 Penisvergroting met gewichten

 

 

 

 In veel culturen in met name Oosterse landen gebruiken mannen gewichten om hun penis te vergroten.

 

10 cm in 4 weken is overdreven. Maar penisvergroten met vele centimeters is mogelijk

Penisvergroting scam

Ondanks alle onzinreclames kan een pil het vergroten van je penis bevorderen (let op, alléén een pil gaat je niet helpen aan een enorme penis, daarvoor heb je een extender nodig). Stimulerende pillen zijn bijvoorbeeld Power XXL, PGrow.

10 cm in 4 weken, woow! Nee, dat kan niet denken wij... Enkele cm in 4 weken, ja dat kan, maar alleen bij gebruik van een extender. Mocht je een goedwerkende pil kennen, neem direct contact met ons op.
"Deze poep  is zoals steroiden voor je penis" Deze adverteerder gebruikte google translate voor 'this shit is like steroide...'. Dit soort adverteerders zijn vooral gericht op snel veel geld verdienen.

Penisvergroting.nl hecht veel waarde aan haar regelmatig terugkerende tevreden klanten. We bestaan al sinds 2000 omdat we klanten goed behandelen. Daarom hanteren we eerlijke prijzen en verkopen we uitsluitend kwaliteitsproducten, pas op voor goedkope namaak, goedkoop is duurkoop.

Penisvergroting gaat nooit vanzelf!

Ik krijg regelmatig mails van mensen zoals de volgende (als antwoord op een adviesmail): "Beste Robert, bedankt voor je antwoord. Persoonlijk geloof ik er niet in, ik zeg weleens: als het zou werken zou iedere puberjongen een slurf van 30 cm moeten hebben." Mijn antwoord hierop is dat dit hetzelfde is als zeggen 'als fitness echt zou werken dan zou iedere man gespierd zijn' dat is natuurlijk onzin! Het kost veel moeite, niet iedereen weet hoe het moet (in het geval van spieren, is veel eiwitten binnen krijgen belangrijk) en penisvergroting kost ook tijd, geld en energie, iets wat de meeste mannen er niet voor over hebben.

Serieus werk maken van het vergroten van je penis

Wil je je penis enorm vergroten dan kan je het beste gebruikmaken van de meest oude maar ook meest doeltreffende techniek. Te weten een extender. Daarmee zet je spanning op het weefsel en dwing je het tot celdeling, meer cellen betekent een grotere penis. En het mooie ervan is, meer cellen betekent een grotere penis zowel in lengte als dikte!

Penis tractie – hoe werkt het?

Penisvergroting met gewichtenNekvergroting door tractieVergroting orenPenis tractie is de enige veilige, niet-chirurgische en pijnloze manier om gegarandeerd permanente penisgroei te realiseren. Het werkt door een kleine stabiele kracht op de penis te zetten. Dit zet cellen aan om zich te gaan delen en vermenigvuldigen, een proces dat cytokinese genoemd wordt.

Penisvergroting, nekverlenging, oorlel-vergroting, lippen-vergroting (schoteltjes in de onderlip), allemaal mogelijk door cytokinese.

Cytokinese penisgroeiGedurende weken, (u ziet al overtuigend resultaat binnen één maand!) resulteert penistractie in nieuw weefsel in de penis, dit zorgt voor een langere en dikkere penis in enkele maanden! Net zoals de penis kunnen ook de nek en de oren vergroot worden door hetzelfde proces van cytokynese, het delen van de cellen onder invloed van kracht.

Resultaten zijn permanent! Een dikkere en grotere penis zal uw partner plezieren, en uzelf ook.

Christian Jessen penisvergroting

@DoctorChristian

De gedocumenteerde resultaten in klinische tests spreken voor zichzelf. De methode is veilig en u kunt het thuis gebruiken. Laat de natuur haar werk doen!

In deze video komt journalist Tim Shaw van de Britse staatsomroep BBC erachter dat vrouwen een grotere penis prefereren en besluit hij om zijn penis te vergroten met een extender. Kijk hoe Tim Shaw zijn penis vergroot met een extender.

Studies naar penisvergroting door tractie bewijzen de werking

British journal of urinology

Over een periode van 24 weken heeft het Engelse toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift voor Urologie, the British Journal of Urology een klinische studie verricht om te testen of de MaleEdge Penis Enlarger de resultaten geeft die het belooft. De test is uitgevoerd onder 18 mannen in leeftijden van 23 tot 47 jaar waarbij gebruik werd gemaakt van de Male Edge penisvergroter.

De British Journal of Urology mat een gemiddelde lengtetoename van de slappe penis van 2 cm (1.75 inches) en een lengtetoename in erectie van bijna 3 cm. De gemiddelde lengtetoename in erectie per week was 2 mm. Er waren geen complicaties.

Of je nou de Male Edge, de P-Grow, of welke stretcher dan ook gebruikt, het gaat om de techniek van stretchen die zorgt voor het effect.

Download de studie hier.

 

Succesvolle penisvergroting

Penisvergroting werkt, zeker als je het goed aanpakt. Je moet er dan wel ongeveer 5 dagen per week mee bezig zijn. Sommige jongens kunnen dat niet opbrengen, andere zijn niet in de gelegenheid om dat te kunnen doen (bijvoorbeeld omdat ze als steward elke dag door de security moeten en geen zin hebben in vragen over hun penisvergrotingsproducten).

Penisvergroting door cytokinese

Penisvergroting door cytokinese is veilig en pijnloos. Deze manier van je penis groter maken zorgt voor een langzame maar wel blijvende groei van de penis. Je zal er wel wat voor moeten doen. Minimaal 5 dagen per week moet u de penisvergroter dragen. Het beste is om hem smorgens en savonds een uurtje te dragen, bijvoorbeeld bij het lezen of TV kijken. Penisverlenging door cytokinese is de enige vorm van penisvergroting waar wetenschappelijk bewijs voor is. Lees hier meer over de resultaten van penisvergroting door tractie.

penisvergroting

Hoe werkt het?

Het aanbrengen van een constante lichte kracht op de penis zorgt ervoor dat er twee dingen gebeuren. 1. weefselcellen gaan zich delen, dit is cytokinese. 2. De penis heeft een soort buitenband zoals bij een fiets die ervoor zorgt dat hij hard wordt als je hem 'oppompt'. Stel je penis had die 'buitenband' niet, en hij liep vol met bloed, dan kreeg je een soort grote ballon en geen harde lul. Die buitenband wordt ook langer. Elke dag weer resulteert dit in weefselgroei in de penis, dit is elke dag nog geen millimeter. Maar na 10 dagen heeft u er een centimeter bij! De penis wordt dus zichtbaar langer en dikker binnen enkele weken is het resultaat al enorm!

Een millimeter per dag is 0.7 cm per week is 1.4 cm per twee weken. Precies het resultaat wat u de eerste 2 weken bereikt. De eerste 3 maanden komt er gemiddeld 3 cm bij.  


Hoe langer u gebruikt des te groter hij groeit

Hoe langer je de penisvergroter draagt, hoe groter je penis zal groeien. Zodra je tevreden bent met je nieuwe lengte en omtrek stop je met het gebruik.

Een beproefde aanpak

Tractie is niets nieuws. Jarenlang hebben artsen en chirurgen dezelfde techniek gebruikt om ledematen te verlengen. Het proces wordt ook gebruikt door een aantal tribale culturen die het principe gebruiken om (onder andere) lippen, nek, oren en neuzen te verlengen.

Penisvergroting door combinatie van jelgen, stretchen en pompen

Zoals gezegd zijn er drie methoden voor penisvergroting. Penisvergroten door tractie, ook wel Stretchen genoemd, is het meest succesvol, en kan zonder de andere worden uitgevoerd. Maar gecombineerd met jelqing is het nog succesvoller. Pompen zal vooral de eikel vergroten. Je wint er maximaal 1 cm mee in lengte, en je penis wordt dikker als je het elke dag een penispomp gebruikt. Er zijn veel mannen die hun penis zo dik mogelijk willen krijgen door dagelijks te pompen, er zijn penispump communities. Jelqing is op zichzelf ook een succesvolle methode voor penisvergroting, alleen gaat het tergend langzaam, je moet er geduld voor hebben en er ook dagelijks mee bezig zijn.

Wanneer u een penisvergroter op basis van tractie gebruikt, heeft u zeker resultaat. De vergrotingsmethode die bekend staat als "tractie" levert vergroting in lengte en omvang, hier is inmiddels veel wetenschappelijk bewijs voor .

Bronnen Onderzoek Ideale penislengte: link naar externe site: Durex en Cosmopolitan.

28 andere producten in dezelfde categorie:

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer