New product

10 Items

P-grow extender

249,00 €

P-Grow is een ergonamisch gevormde penisvergroter die de twee succesformules in penisvergroting combineert. P-Grow gebruikt vacuüm voor optimaal draagcomfort en gebruikt tractie voor penisverlenging. Met P-Grow wordt uw penis in zijn geheel groter en dikker. Uw penis vergroten gaat niet zonder extender, daarbij is het P-Grow systeem de beste keus. Bovendien geeft penisvergroting.nl een keiharde groeigarantie als u de P-Grow bij ons aanschaft garanderen wij u minimaal 20% groei. Nu € 50,- retour na een recensie!

1 jaar volledige garantie. Plus keiharde groeigarantie*.

Het P-Grow systeem combineert Vacuum en tractie tot één apparaat.

Na 5 jaar onderzoek is het gelukt om een apparaat te ontwikkelen die de twee succesformules in penisvergroting (tractie en vacuüm) combineert. P-Grow maakt gebruik van vacuüm en gebruikt tractie voor verlenging. Dit heeft twee grote voordelen:

 1. Met Vacuum zuigt u uw penis op een uiterst comfortabele manier vast.

 2. Met Vacuum stimuleert u de groei van uw eikel.

Tractie zorgt voor celdeling en groei

Als een weefsel gedurende langere tijd aan spanning onderhevig is dan treed er celdeling op. Mensen die te dik zijn geweest weten hier alles van, hun huid is meegegroeid en bij sterk afvallen is de huid te groot en hangt er met grote flappen bij. Bepaalde stammen vinden lange nekken mooi, daarom plaatsen ze ringen om de nek zodat die wordt uitgerekt, de nek blijft op spanning doordat er elke keer een ring wordt bijgeplaatst. Voor de penis geldt hetzelfde principe dat al erg lang wordt toegepast. U zult merken dat uw penis niet alleen langer wordt, hij wordt ook dikker, het ultieme bewijs dat er sprake is van celdeling en niet alleen oprekken. Celdeling gaat immers in alle richtingen.

Vacuum zorgt voor een grotere eikel

Mannen die wel eens een vacuumpomp hebben gebruikt die weten dat de pomp hun penis dikker maakt. Dit is een prettig bijeffect van de P-Grow. De belangrijkste reden om vacuum te gebruiken is comfort. Een mooie bijkomstigheid is het blijvend vergroten van de eikel.

Veelgestelde vragen

 1. Kan je hem onder je kleren dragen? Ja, als je een losse broek en bijvoorbeeld een trui aantrekt dan is niet te zien dat je de P-Grow draagt.
 2. Is het veilig? Er zijn geen aanwijzingen dat extenders onveilig zijn, mist je je houdt aan de gebruiksaanwijzing en hem gebruikt zolang het goed voelt is P-Grow net als elke andere penisextender.
 3. Werken jullie discreet? Ja, wij versturen pakketjes in een blanco doos zonder omschrijving. Ook op uw bankafschrift is niets te zien.
 4. Ik ben (on-)besneden, kan ik P-Grow gebruiken? Ja zowel besneden als onbesneden is de P-Grow zeer geschikt.
 5. Mijn penis is in erectie kleiner dan 10cm, kan ik P-Grow  gebruiken? Nee helaas, uw penis moet in erectie minimaal 10 cm zijn om P-Grow te gebruiken, neem contact met ons op voor advies.
 6. Hoeveel kan mijn penis groeien? P-Grow garandeert minimaal 20% penisvergroting, maar hoe langer u P-Grow gebruikt hoe groter uw penis wordt.

 

28 andere producten in dezelfde categorie:

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

 • Penisvergroting door tractie

  In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer