New product

3 Items

Batu Oil

Vandaag besteld, morgen discreet in huis

13,95 €

Batu Oil is een uitstekende massage olie voor Jelqing, het versterkt de Corpora Cavernosa, de gladde spieren en de aders van de penis.

U zult versteld staan van wat Batu Oil met u doet. Batu Oil versterkt de Corpora Cavernosa, de gladde spieren en de aders van de penis. Daardoor krijgt u sneller een hardere erectie.

De hoofdbestanddelen zijn pure Magnesium en extracten van de Hurido Medicinalis. Magnesium is essentieel voor de werking van de gladde spier, deze spier zorgt voor de totstandkoming van de erectie. Googled u maar eens op magnesium en smooth muscle (en penis) en u vindt meerdere wetenschappelijke artikelen over de werking van Magnesium op de gladde spieren in de penis. De extracten van de Hurido Medicinalis zorgen voor soepele aderen en een goed functionerende Corpora Cavernosa.

Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Magnesium wordt constant door het lichaam benut en het heeft geen effectieve methode om het vast te houden. Toedienen via de huid zorgt dat de Magnesium direct opgenomen wordt in de dicht onder de huid gelegen gladde spieren. Ideaal dus voor het bijhouden van de gezondheid van uw penis.

Batu Oil wordt al generaties lang gebruikt in het verre oosten om de penis jong en krachtig te houden. De olie beinvloed de bloedsomloop, de werking van de aderen en de spieren in de penis op een heel positieve wijze. Het vindt zijn oorsprong in Selangor in Maleisië. De werkzame ingrediënten betreffen extracten uit organismen en verschillende medicinale kruiden die tot voor de intrede van de farmaceutische industrie ook in het westen volop werden gebruikt. Ook de Hurido Medicinalis was tot voor kort in Europa een veelgebruikt middel. Alleen al in de Parijze ziekenhuizen werden er midden negentiende eeuw jaarlijks 6 miljoen gebruik voor allerhande medicinale toepassingen. Er is ook pure Magnesium aan de traditionele receptuur toegevoegd vanwege de wetenschappelijk aangetoonde positieve werking op de gladde spier, zo zijn traditionele geneeswijzen gecombineerd met hedendaagse wetenschappelijke kennis.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer