New product

121 Items

SizeDoctor, succes verzekerd

Vandaag besteld, morgen discreet in huis

249,00 €

ACTIE: nu met POWER XXL kuur (t.w.v. €39.95) GRATIS. Met SizeDoctor heeft u een penisvergroter die de twee succesformules in penisvergroting combineert. SizeDoctor gebruikt vacuüm voor optimaal draagcomfort en gebruikt tractie voor penisverlenging. Met SizeDoctor wordt uw penis in zijn geheel groter en dikker. Uw penis vergroten gaat niet zonder extender, daarbij is SizeDoctor de beste keus. Bovendien geeft penisvergroting.nl een keiharde groeigarantie als u de SizeDoctor bij ons aanschaft garanderen wij u minimaal 20% groei.Nu € 50,- retour na een recensie!

1 jaar volledige garantie. Plus keiharde groeigarantie*.

SizeDoctor combineert Vacuum en tractie tot één apparaat.

Na 5 jaar onderzoek is het gelukt om een apparaat te ontwikkelen die de twee succesformules in penisvergroting (tractie en vacuüm) combineert. SizeDoctor maakt gebruik van vacuüm en gebruikt tractie voor verlenging. Dit heeft twee grote voordelen:

 1. Met Vacuum zuigt u uw penis op een uiterst comfortabele manier vast.

 2. Met Vacuum stimuleert u de groei van uw eikel.

Tractie zorgt voor celdeling en groei

Als een weefsel gedurende langere tijd aan spanning onderhevig is dan treed er celdeling op. Mensen die te dik zijn geweest weten hier alles van, hun huid is meegegroeid en bij sterk afvallen is de huid te groot en hangt er met grote flappen bij. Bepaalde stammen vinden lange nekken mooi, daarom plaatsen ze ringen om de nek zodat die wordt uitgerekt, de nek blijft op spanning doordat er elke keer een ring wordt bijgeplaatst. Voor de penis geldt hetzelfde principe dat al erg lang wordt toegepast. U zult merken dat uw penis niet alleen langer wordt, hij wordt ook dikker, het ultieme bewijs dat er sprake is van celdeling en niet alleen oprekken. Celdeling gaat immers in alle richtingen.

Vacuum zorgt voor een grotere eikel

Mannen die wel eens een vacuumpomp hebben gebruikt die weten dat de pomp hun penis dikker maakt. Dit is een prettig bijeffect van de SizeDoctor. De belangrijkste reden om vacuum te gebruiken is comfort. Een mooie bijkomstigheid is het blijvend vergroten van de eikel.

Veelgestelde vragen

 1. Kan je hem onder je kleren dragen? Ja, als je een losse broek en bijvoorbeeld een trui aantrekt dan is niet te zien dat je de SizeDoctor draagt.
 2. Is het veilig? Ja, mist je je houdt aan de gebruiksaanwijzing is SizeDoctor net als elke andere penisextender volledig veilig.
 3. Werken jullie discreet? Ja, wij versturen pakketjes in een blanco doos zonder omschrijving. Ook op uw bankafschrift is niets te zien.
 4. Ik ben (on-)besneden, kan ik SizeDoctor gebruiken? Ja zowel besneden als onbesneden is de SizeDoctor zeer geschikt.
 5. Mijn penis is in erectie kleiner dan 10cm, kan ik SIzeDoctor gebruiken? Nee helaas, uw penis moet in erectie minimaal 10 cm zijn om SizeDoctor te gebruiken, neem contact met ons op voor advies.
 6. Hoeveel kan mijn penis groeien? SizeDoctor garandeert minimaal 20% penisvergroting, maar hoe langer u SizeDoctor gebruikt hoe groter uw penis wordt.

 

€ 50,- cashback.

De Cashback krijg je voor het sturen van een voor- en nafoto.

 1. Je maakt een foto van je penis in erectie met een meetlat ernaast voordat je met de SizeDoctor begint.
 2. Je maakt een foto van je penis in erectie met een meetlat ernaast nadat je een significante groei hebt doorgemaakt (na ongeveer een maand)
 3. Je stuurt ons de foto's die wij op deze site mogen tonen
 4. Wij storten 50 euro terug.
 5. Natuurlijk zijn wij ook geinteresseerd in foto's na 2, 3, 4, 6, 12 maanden. Ook deze plaatsen wij graag. We houden graag contact met jou hierover.

Garantie op penisvergroting

Als u de SizeDoctor bij ons aanschaft dan garanderen wij minimaal 20% groei. Onze ervaring is dat klanten hun penis met SizeDoctor tussen de 20 en 60% vergroten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, u zult de SizeDoctor moeten dragen. Het schema dat wij u sturen moet u volgen.

29 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

 • Penisvergroting door tractie

  In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer