New product

100 Items

Power XXL + PGrow voordeelpakket

Vandaag besteld, morgen discreet in huis

69,95 €

in plaats van 79,90 €

Dit is een voordeel aanbieding van PGrow, testosteron booster en PowerXXL. De combinatie van deze twee hebben een positieve invloed op de staat van uw penis.

Power XXL is in Nederland gemaakt onder de hoogste kwaliteitseisen en bevat 100 pillen (!) voor de stimulering van penisgroei. in Power XXL zitten hoogwaardige kwaliteit extracten, in hoge concentraties zodat u voldoende werkzame bestanddelen binnenkrijgt. Uw penis wordt gestimuleerd en u krijgt sneller resultaat. Onze bestseller! Voor kuur van 33 tot 50 dagen.

In tegenstelling tot andere aanbieders zorgen wij ervoor dat er voldoende werkzame stoffen in onze pillen zitten.

Power XXL verhoogt de Luteïneserend hormoon (LH) levels en daarmee het testosteron. Een sleutel-ingrediënt van Power XXL is ginsenoside wat de bloedstroom in de penis verbetert. Wetenschappers hebben gerapporteerd dat ginsenoside de penis stimuleert en dat het een positief effect heeft op de geslachtsdelen. Een ander sleutelingredient van Power XXL is ginkgoaceae waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het de gezondheid van de bloedvaten verbeterd.

Het verbeteren van de bloedvaten heeft een positieve invloed op de bloeddoorstroming in de penis en daarmee op de grootte van de penis. Daarvoor zorgen zowel ginsenoide als Ginkgoaceae.

PowerXXL verhoogt de vasculaire bloedstroom wat resulteert in een verbetering van de grootte van en het krijgen van een erectie. Klinische tests hebben vastgesteld dat ginkgoaceae spierontspanning in de corpuscavernosum bevordert. Meer dan 300 studies zijn uitgevoerd in afgelopen 30 jaar, en hebben klinisch bewijs geleverd dat het middel goed is voor de geslachtsdelen. Meer power en een grotere erectie en een verbetering in het seksueel functioneren zijn slechts enkele voordelen. Een onlangs wetenschappelijke uitgevoerde studie, toonde aan dat 78% van de mannen met impotentieproblemen een significante verbetering ervaarden - zonder bijwerkingen.

PowerXXL bevat potencywood, en die naam is niet voor niets. Het is is een afrodisiacum wat zeer duidelijk potentie-verhogend werkt. Misschien wel daarom is het is diverse landen verboden. Dit middel wordt gewonnen uit de wortelschors van de Ptychopetalum Olacoides boom uit de Braziliaanse regenwouden. Brazilianen staan bekend om hun mannelijkheid en dito bedprestaties en natuurlijk hun hete vrouwen waardoor die verhoogde potentie ook wel nodig is. PowerXXL bevat ook MACA waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de eigen testosteron productie verhoogt.

Alles gecombineerd in optimale verhoudingen heeft PowerXXL een bijzondere positieve invloed op een grotere penis.

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Inhoud

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer