New product

44 Items

PGrow testoboost

Vandaag besteld, morgen discreet in huis

39,95 €

Weer nieuwe voorraad binnen! PGrow® is onze populaire Testosteron booster, Pgrow stimuleert de aanmaak van Sperma, stimuleert het zenuwstelsel, stimuleert de Erectie, stimuleert de penisgroei en de seksuele prestaties. Veel herbestellingen bij mannen boven de 30! Onze klanten waarderen dit product. Inhoud: 1 pot met 100 pillen, voldoende voor een kuur van 21 tot 31 dagen (4 tot 6 pillen per dag). Prijs elders: 44.95 ! Wegens succes 3 potten bestellen (voor een intensieve kuur van 2 maanden) voor slechts 29.95 euro per pot!

Dit kwaliteitsproduct is in Nederland gefabriceerd  en ontwikkeld door een erkend apotheker.

PGrow® is een 100% natuurlijke Testosteron Booster !

PGrow is een krachtige en geheel natuurlijke kuur waarmee u uw sport en sexuele prestaties en penis kan vergroten.

Dit produkt bevat een combinatie van krachtig samenwerkende ingrediënten in een maximale dosering. Deze ingredienten zijn bekend bij sporters om hun prestatieverhogende kracht.

De CS-4 myceliumvorm van de Cordyceps sinensis bijvoorbeeld behoort tot de traditionele middelen in China voor betere sexprestaties en tegen vermoeidheid, tevens wordt een vergroting van de penis gemeld. De actieve stoffen in Cordyceps sinensis zijn cordycepine (3-deoxyadenosine) en cordycepinezuur (d-mannitol). Naast de cordiceps bevat PGrow het testosteron stimulerende calcium-d-aspartaat-chelaat.

Dosering: 2 x daags, 2 tot 6 capsules innemen met water.

Inhoud: 1 kuur 100 pillen

Waarschuwing:Dit product is alleen voor mannen ! Dit product kan net als Aspirine de activiteit van de bloedplaatjes remmen. Niet tegelijk gebruiken met geneesmiddelen die invloed hebben op de bloedstolling (Sintrom, Marcoumar). Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Gebruik PGrow dagelijks als kuur. Dit product is uniek door de eigentijdse formule van natuurlijke extracten. De uitgebalanceerde ingrediënten zijn seksueel stimulerend en gunstig voor de potentie.

10 andere producten in dezelfde categorie:

Related products

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Latest News

Discreet, Veilig en Gratis

Gratis verzending

Boven €30 gratis verzonden met PostNL! Ook afhalen van +/- 3000 locaties mogelijk.

Blanco doos en discreet afschrift

Uw pakket wordt in blanco doos geleverd en op uw afschrift staat niets anders dan "Sisow payment"

Uw gegevens veilig

Uw gegevens bewaren wij in een papieren archief, niet digitaal, wel zo veilig!

U kunt op ons rekenen!

Zelfde dag een antwoord

Wij zijn per mail goed bereikbaar: service@penisvergroting.nl

Terugbel service

Wilt u telefonisch contact? Mail ons voor een terugbel verzoek met (een) voor u geschikte tijdsindicatie(s). Of watsapp 0648836045

Wij bieden service

Is een product toch niet wat u wilde? Dan werken wij met u aan een goede oplossing, want wij zijn pas tevreden als u het bent!

  • Penisvergroting door tractie

    In het Britse vakblad voor urologen Urology wordt beschreven dat penisvergroting met een penisextender de enige manier is om je penis te vergroten waarvoor bewijs bestaat. Wij van zijn inmiddels, na meer dan 10 jaar ervaring, ook overtuigd van de werking van extenders. Lees meer